Kenotulokset.org

Keno numerot – katso uusimmat keno tulokset

Kenon tulokset ovat saatavilla täältä! Tarkista tuoreimmat keno numerot ja katso, onko sinusta tullut voittaja päivän arvonnoissa. Tutustu myös viimeisimpiin Keno-voitonjakoihin. Veikkaus tarjoaa viikottain kenopelin ilon jopa 400 000 pelaajalle, ja keskimäärin tästä pelistä jaetaan päivittäin 150 000 euroa voittoina! Kenossa on mahdollisuus voittaa jopa kaksi miljoonaa euroa – ei siis ole ihme, että peli nauttii suurta suosiota suomalaisten pelaajien keskuudessa!

Uusimmat keno numerot:

keno-numeroita

Keno numerot ja arvonta 

Veikkaus vastaa Keno-arvontojen ja tulosten toimittamisesta Suomessa. Veikkauksen Keno-pelissä on käytössä 10 eri tasoa, jotka vaihtelevat tasolta 2 tasolle 11. Voitonjakoon vaikuttavat pelaajan valitsemien numeroiden määrä, eli kenotaso, käytetty panos sekä oikeiden numeroiden määrä pelirivillä. Jokaiselle kenotasolle on määritelty omat voittokertoimet ja voittoluokat.

Keno-numerot arvotaan kolme kertaa päivässä, ja jokaisessa arvonnassa valitaan 20 numeroa, mukaan lukien KunkkuKerroin, joka on yksi jo aiemmin arvotuista numeroista. KunkkuKertoimet voivat jopa yli kaksinkertaistaa voittosummasi, mutta tämä ominaisuus edellyttää lisämaksun maksamista jokaiseen arvontaan. On tärkeää muistaa, että Keno on täysin tuuriin perustuva peli, ja kenotulokset perustuvat sattumanvaraisiin arvontoihin.

KunkkuKertoimet

Kunkkukertoimissa voi saavuttaa menestystä niin Kenon kertoimilla kuin KunkkuKertoimillakin. Jos olet mukana KunkkuKertoimissa ja KunkkuNumero, jonka arvonta on suoritettu, sattuu yhteen riveistäsi, voittosumma määritetään kunkkukerrointaulukon mukaan. Jos KunkkuNumero ei satu osumaan, voitto määräytyy sen sijaan kenokertoimien perusteella.

kenopallo ja kruunu, joka kuvaa kunkkunumeroa

Keno arvonta aikataulu

Päiväarvonta suoritetaan klo 14.45, ilta-arvonta klo 20.45 ja myöhäisillan arvonta klo 22.45. Kenon numerot ja tulokset päivittyvät Veikkauksen sivuille noin 20 minuuttia arvonnan jälkeen. Voit tarkistaa sekä tuoreimmat että aikaisemmat tulokset Veikkauksen verkkosivuilta.

Milloin Keno tulokset ovat saatavilla?

Veikkauksen Keno-pelit arvotaan kolmesti päivässä, ja voit osallistua halutessasi kaikkiin arvontoihin. Voit tarkistaa tarkat arvonta-ajat ja aikataulun tästä:

keno pallokone ja teksti "Keno päiväarvonta 22.45"

Keno päiväarvonta on klo 14:45, jolloin peliaika päättyy. Kiehtova arvontatulos paljastetaan odotuksen täyteisenä joka päivä klo 15:00 Veikkaus.fi-verkkosivustolla. Keno päiväarvontatulokset ovat välittömästi saatavilla tältä sivustolta, heti kun jännittävä arvonta on saatu päätökseen. Kenon voittonumerot ilmestyvät myös teksti-tv:n sivuille, tarjoten vaihtoehtoisen tavan seurata voittoja.

keno pallokone ja teksti "Keno ilta-arvonta 20.45"

Keno ilta-arvonta suoritetaan kello 20:45 ajan jälkeen, ja arvontatulos näytetään televisiossa Nelosella kello 20:58. Jos haluat, voit myös tilata palveluviestin Veikkauksen verkkosivuilta. Tämän avulla saat nopeasti Kenon tulokset itsellesi.

keno pallokone ja teksti "Keno päiväarvonta 22.45"

Myöhäisillan Keno-peli päättyy klo 22:45, ja tulokset ovat nähtävissä viimeistään seuraavana päivänä Veikkaus.fi-verkkosivustolla, teksti-tv:ssä ja Iltasanomien verkkolehdessä. Viralliset Keno-numerot jokaisesta arvonnasta löydät myös tältä sivulta.

Keno-järjestelmä tarjoaa pelaajille lisävaihtoehdon Alkuperäisen Kenon lisäksi. Voit myös liittyä pelipaketteihin ja porukoihin, joissa on tarjolla erilaisia peliformaatteja, kuten Täyskeno, TuplaTäyskeno ja SuperTäyskeno. Voit asettaa panoksesi haluamallesi tasolle, välillä 0,50 euroa ja 10 euroa.

Yleisimmät keno numerot

Lukuisien lähteiden mukaan keno-pelin yleisimpiä numeroita pidetään 1, 2, 4, 6, 8, 16, 18, 31, 38 ja 43. Vastaavasti harvemmin esiintyviä numeroita ovat 10, 15, 20, 27, 35, 42, 45, 46, 61 ja 70. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että keno on täysin arvontaan perustuva peli, eikä aiempien arvontojen tuloksilla ole mitään vaikutusta tuleviin arvontoihin.

 keno numeroita

Keno-tilastot voivat antaa viitteitä siitä, että jotkut numerot ovat suositumpia kuin toiset, mutta kaikilla numeroilla on yhtäläinen todennäköisyys esiintyä.

Yleiset Keno numerot Monet pelaajat haluavat uskoa, että keno-pelissä on “kuumia” ja “kylmiä” numeroita. Esimerkiksi, jos numeroa 55 ei ole arvottu pitkään aikaan, jotkut pelaajat saattavat olettaa sen olevan seuraavassa arvonnassa. Jotkut pelaajat valitsevat myös omia suosikkinumeroitaan tai läheisten syntymäpäivänumeroita. Tämä antaa peliin omanlaisensa viehätyksen, samoin kuin erityisten onnennumeroiden käyttö.

On kuitenkin epätodennäköistä, että keno-tulokset muodostuisivat koskaan numerosekvenssiksi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ja 10, vaikka tällainen yhdistelmä onkin pelissä mukana jokaisella kierroksella.

Kasperi
Kasperi

Olen Kasperi, intohimoinen veikkaaja ja suomalainen lottopelaaja, vaikka tosin nykyään kotini löytyy Maltalta. Viihdyn erittäin paljon veikkauskioskien ja lottokoneiden äärellä, pyrkien ennustamaan oikeita numeroita ja tavoittelemaan suuria jättipotteja.

Lisäksi olen aktiivinen kirjoittaja, joka luo säännöllisesti artikkeleita veikkaamiseen ja lottopeliin liittyen. Nautin erityisesti mahdollisuudesta jakaa veikkauskokemuksiani ja asiantuntemustani muiden pelaajien kanssa.

Työskentelen myös tulosten tarkastajana Maltalaisessa-veikkausyhtiössä, missä päivittäin suoritan erilaisten veikkauspelien tulosten tarkistuksia. Huolellisuuteni ja tarkkaavaisuuteni ovat valttikorttini tässä työssä, mikä auttaa minua pysymään ajan tasalla pelien muutoksista ja varmistamaan, että jokainen pelaaja saa oikeutetut voittonsa reilusti ja oikein.